Ny arbejdstidsaftale på Frederiksberg

Med overvældende flertal blev den nyligt genforhandlede lokale arbejdstidsaftale for skoleårene 13/14 og 14/15 godkendt.

Godt 150 lærere og børnehaveklasseledere var mødt op til FKF's ekstraordinære generalforsamling mandag den 28. januar på Skolen på Nyelandsvej.

Formålet med generalforsamlingen var at tage stilling til, hvorvidt den arbejdstidsaftale for de kommende skoleår, FKF og Frederiksberg Kommune henover efteråret har forhandlet på plads kunne godkendes eller ej.

Efter en kort debat om aftalens indhold, blev den med stort flertal godkendt. Det betyder, at den lokale aftale er gældende for de næste to skoleår, hvis de centrale parter tillader det (dvs. hvis ikke overenskomstforhandlingerne og/eller en evt. folkeskolereform umuliggør vores lokale aftale).

"Vi er rigtig godt tilfredse med aftalen. Det er vigtigt for os, at vi har en aftale, som alle - både skoleledere, forvaltning, lærere og børnehaveklasseledere - kan bakke op om. Lærerne og børnehaveklasselederne har imødekommet et politisk krav om mere undervsining for de samme penge. Og vi har fortsat en arbejdstidsaftale, som tager udgangspunkt i vore vigtigste opgave, nemlig at sikre god undervisning," siger formand for FKF Ane Søegaard.

Den nye arbejdstidsaftale vil tirsdag den 29. januar blive underskrevet af Frederiksberg Kommune ved direktør for Børne- og Unge-området Inger Andersen samt skolechef Gorm Bagger Andersen og af FKF ved formand Ane Søegaard.

Du kan læse den nye aftale her: Arbejdstidsaftale på Frederiksberg for skoleårene 13/14 og 14/15

Emner

Målgruppe