Kom i julekonkurrence-stemning med DLF

Vind et weekendophold for to.

Det er snart jul, og derfor vil Danmarks Lærerforening gerne sprede lidt julestemning blandt medlemmerne med en konkurrence på foreningens facebook-side.
Vi trækker lod blandt alle deltagere om et weekendophold med morgenmad inklusiv en to-retters middag + en flaske vin for to personer på et af Sinatur-kædens seks hoteller - læs mere her: Sinatur

Konkurrencen løber af stablen fra 1. december kl. 12.00 til 24. december klokken 12.00.
Vinderen bliver offentliggjort på Danmarks Lærerforenings facebook-væg fredag d. 6. januar 2012. Vinderen får også direkte besked.

Klik på linket http://on.fb.me/juldlf svar rigtigt på spørgsmålet, og du er med i konkurrencen om et weekendophold for to.  

DLF på Facebook

Danmarks Lærerforening er hver dag med til at sætte dagsordenen på folkeskoleområdet. Det gælder også på foreningens facebook-side.
Her kan alle interesserede deltage i debatten og blive opdateret på ugens vigtigste nyheder og begivenheder, der handler om folkeskolen.

Vi opfordrer alle lærere til at ”synes godt” om Danmarks Lærerforenings facebook-side. Med 14.400 medlemmer er foreningens facebook-side i dag den største af slagsen på folkeskole-området, og er derfor med til at sende et stærkt signal til politikere, offentligheden og andre interessenter om, at Danmarks Lærerforening er et stærkt fællesskab, der hver dag arbejder for at styrke folkeskolen.

Emner

Målgruppe